Lokacija poslovno-stambene zgrade u Novom Sadu

Ako želite da živite na mestu gde se spajaju istorija i savremenost, ulica Cara Dušana je pravo mesto za Vas.
Adamovićevo naselje, kojem ova živa i atraktivna ulica pripada, sa obližnjom Grbavicom, spada među najstarije delove grada, izgrađene u drugoj polovini XIX veka. Nekada naselje povrtlara i vinogradara, danas ulica Cara Dušana predstavlja jednu od arterija Novog Sada, spajajući Futošku ulicu i Bulevar Cara Lazara, i nalazeći se u neposrednoj blizini Bulevara Evrope i Somborskog bulevara.
Atraktivnosti ove ulice doprinosi i blizina mnogih značajnih objekata, kao što su Poliklinika, Novosadski Sajam, Jodna banja, veliki broj banaka, tržni centar Merkator, koji će osigurati udobnost Vašeg svakodnevnog života.
Ako tražite mesto gde ćete moći da uživate u miru sa svojom porodicom, naša zgrada, posebno njena dvorišna strana sa pogledom na zalazak sunca po padinama Fruške gore, biće za Vas savršeno "utočište".
Takođe, u blizini se nalaze i Ribarsko ostrvo, koje garantuje uživanje i dobar provod, kao i čuveni novosadski Kej kojim možete, prepustivši se svežini Dunava, prošetati do centra grada.
Oaze mira ćete pronaći i u Futoškom i Limanskom parku.
Sve ovo uz kvalitetnu gradnju, prilagođenu najsavremenijim zahtevima stanovanja, čini da verujemo da ćete se odlučiti na kupovinu nekretnine upravo u našoj zgradi.